Workshops TwenSpace mei en juni

Workshop Lasercutter
Datums : di 14 mei en di 4 juni
In deze workshop leer je met Inkscape ontwerpen maken die je op een lasercutter kunt laten uitsnijden. Je leert hoe een ontwerp geschikt voor de lasercutter en deze kunt laten snijden, markeren en graveren. Na het volgen van deze workshop ben je zelfstandig in staat om zelf een ontwerp geschikt te maken voor een lasercutter en deze naar de lasercutter te sturen.
Meer informatie op : twenspace.nl/wp/workshops/workshop-lasercutter-met-inkscape/

Workshop 3d introductie
Datums : do 9 mei en wo 5 juni
Met deze introductie workshop 3D-printen wordt de basis van diverse printtechnieken uitgelegd (SLA, SLS en FDM) en hoe je deze in de praktijk gebruikt. Na deze theorie gaan we zelf een 3D model maken met tinkercad (of je eigen favoriete 3D programma). Een aantal van de gemaakte modellen zullen we ook gaan printen.
Meer informatie op : twenspace.nl/wp/workshops/introductie-3d-printen/

Workshop 3d printen in de praktijk
Datums : do 16 mei en wo 12 juni
In deze praktische workshop gaan we na een korte uitleg meteen een 3d model maken in Tinkercad. Dit 3d model gaan we dan met een slicer Cura voorbereiden om te printen op een van de beschikbare 3d printers bij TwenSpace.
Meer informatie op : twenspace.nl/wp/workshops/3d-printen-in-de-praktijk/

Alle workshops vinden plaats van 19:30 tot 21:30 en is inclusief kopje koffie/thee en eventueel benodigde materialen. Kosten van een workshop is € 45,00 .

Oproep