Beeldbinder, ander licht op kunstkijken in Rijksmuseum Twenthe

Ga je mee naar kunst kijken in Rijksmuseum Twenthe? 

Daar zijn nu meerdere exposities te zien, oa.De Naakte Waarheid, Ars longa, Vita brevis en Lichtung. Er hangt en staat zoveel dat je door al die kunstwerken misschien de kunst niet meer echt ziet. 

We zetten een daarom een paar kunstwerken echt ‘in de spotlights’ en proberen dit werk echt te ervaren en te zíen! We gaan aan de hand van originele vragen proberen anders en beter te kijken en we gaan daar samen over in gesprek. 

Kunst vertelt ons verhalen in beeld. Danielle: ‘Ik ben er van overtuigd dat we door met een andere blik naar kunst te kijken en daarover met elkaar te praten we méér kunnen zien. Op deze manier biedt kunst verdieping en verbinding, tussen kijker en beeld maar ook tussen de kijkers onderling.

Deze workshop wordt gegeven door Danielle Spoelman, Beeldend kunstenaar, tekenen en mixed media. Zij is naast kunstenaar ook Beeldbinder. Zij wil kunst en mens verbinden door samen mooie gesprekken te voeren aan de hand van verdiepende, verrassende en soms grappige vragen.

Datum woensdag 8 mei van 14.00 tot 16.00 en/of zondag 12 mei van 11.00-13.00 uur. Beide workshops zijn los van elkaar te volgen.

Kosten 10€  (exclusief museumtoegang, 15€ of gratis met de museumjaarkaart)
Aanmelden kan (vooraf!) via 0610505813 of via beeldbinder@icloud.com

Oproep