18 juni, 25 juni en 2 juli:"3D-Cursus: Vorm en Vertier met Jerry"

Op 18 juni, 25 juni en 2 juli zijn er 3 cursusavonden 3-D vormgeven georganiseerd in het STORK-PAVILJOEN in Hengelo

Deze avonden worden georganiseerd door Stichting Kunst Boven Het Maaiveld en geleid door Jerry Kroezen.

We gaan het hebben over vorm in drie dimensies. Vanuit drie dimensies gaan we vorm benaderen:
- Wiskundig (ruimtelijk inzicht)
- Natuurkundig (materiaal - ervaring)
- Gevoelsmatig (hoe beleef je ruimte)
In drie lessen gaan we natuurlijk zelf dingen maken maar Jerry gaat ook dingen vertellen en laten zien. Want vormgeven is voor een heel groot deel kijken en voor jezelf benoemen wat je ziet.

Er is een groot verschil tussen kijken en zien. Kijken doe je met je ogen, zien doe je met je hersenen en misschien wel met je hele lijf. Want hoe je iets ziet, hangt helemaal samen met wie je bent. Daarom vindt Jerry het ook erg belangrijk om jouw persoonlijke beleving in de cursus mee te nemen. Want het moeten behalve leerzame, ook leuke avonden worden.

Jerry is een veelzijdig kunstenaar en zal met humor en met speelsheid zijn licht laten schijnen op vormgeven in 3 dimensies. Het is een 3 daagse cursus die elk bestaat uit 3 aspecten: wiskunde, natuurkunde en gevoel. Je hoeft geen technische knobbel te hebben maar je wordt wel uitgedaagd om je voorstellingsvermogen naar een groter kader te trekken.

Het worden drie avonden van 3 uur. Het begint om19:00 uur en eindigt om 22:00 uur. Het kost €68,- incl. BTW p.p. materiaal, drankjes en hapjes inbegrepen.

LES 1: 18 juni: experimenteren in de ruimte
LES 2: 25 juni: emoties en houding: kijken, zien en voelen
LES 3: 2 juli: copy-paste: van stempel tot gietmal
Elke les heeft een thuisopdracht die de daaropvolgende les wordt behandeld. Bij aanvang van elke les is er gratis koffie en thee met toebehoren. Na afloop van de laatste les op 2 juli is er een gezellige naborrel met hapjes tot een uur of 0:00 uur.

Alle kosten zitten bij de prijs in. Je wordt geacht het gehele bedrag te voldoen bij aanvang van de cursus. Overmaken kan ook: t.a.v. Jerry's Special, NL19RABO0102347905 o.v.v. Vorm en Vertier. Geef je op vóór 15 juni door een mail te sturen naar uitvinder@gmail.com

Het Stork-paviljoen is geopend vanaf 18:45 uur. Kom op tijd, want we beginnen meteen om 19:00 uur.
Het Storkpaviljoen is gevestigd aan de Lansinkesweg nr 1 (op de parkeerplaats van het ROC)
Kijk voor de laatste update op: https://www.facebook.com/events/436101000548956/

Oproep