Oproep: KNS plein op Kunst in het Volkspark

KNS plein op Kunst in het Volkspark

Het KunstNonStop straatje, een straatje met uitsluitend professioneel beeldende kunstenaars,  op Kunst in het Volkspark vorig jaar was een groot succes. Twee van de drie winnaars van de Kunst in het Volksparkprijs 2016 hadden hun kraam in het KNS straatje.  Het publiek, de deelnemende kunstenaars en de organisatie van Kunst in het Volkspark en ook wij zelf waren enthousiast. Daarom biedt KNS ook dit jaar weer een aantal kramen aan tegen gereduceerd tarief op het KNS pleintje!

Het belooft weer een fijne dag te worden! Dit jaar krijgt KNS een pleintje midden op het park, tegenover de tent voor sponsoren en VIP’s, waar we mogelijkerwijs ook een aantal werken tentoon kunnen stellen. KNS regelt ieder uur een praatje door een kunstenaar voor geïnteresseerd publiek, waarbij o.a. wordt ingegaan op de kunst die er te zien is. En aan het einde van de dag regelen we een borrel.

Deelname aan het KNS plein is mogelijk met een hele kraam of een halve kraam tegen gereduceerd tarief, of je kunt gratis enkele werken aanleveren voor op de KNS verzamelkraam. Voorwaarde voor deelname aan het KNS pleintje is dat je lid bent van KNS. Ben je nog geen lid? Geen probleem, als je nu lid wordt kun je je alsnog opgeven. Meld je snel aan, want er zijn maar een beperkt aantal kramen beschikbaar! KNS maakt een selectie uit de aanmeldingen.
Heb je je al opgegeven bij Kunst in het Volkspark, maar wil je een plek op het KNS plein tussen collega’s? Meld dit dan bij ons.
Zou je het leuk vinden om iets te vertellen over je werk, of over een ander relevant onderwerp? Meld je dan aan voor één van de artist talks die ieder uur worden gehouden.

Datum Kunst in het Volkspark 2017: 11 juni
Speciale KNS prijs hele kraam: € 37,50
Speciale KNS prijs halve kraam: € 18,75
Deelname aan de KNS verzamelkraam: gratis

Stuur voor 1 april 2017 een mail naar info@kunstnonstop.nl .

Oproep