Nieuwe collega gezocht!

KunstNonStop is een informatieplatform voor professionele beeldende kunstenaars, culturele instellingen en kunstliefhebbers in Enschede en omstreken.

De stichting KunstNonStop bestaat uit een bestuur en een werkgroep. De werkgroep zorgt voor de content van de website, deelt informatie via een maandelijkse nieuwsbrief en social media, onderhoudt contacten met de gemeente, de verschillende kunstruimten, atelierstichtingen, kunstenaars en kunstliefhebbers, brengt de belangen van de beeldende kunst in Enschede
(e.o) onder de aandacht en organiseert daartoe verschillende activiteiten en informatieve bijeenkomsten.

Voor de werkgroep zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Wij zoeken iemand die goed is in het onderhouden van contacten in het culturele veld, ogen en oren open heeft staan, actief relevante informatie wil verzamelen in ons netwerk en die het leuk vindt om samen met ons interessante activiteiten te organiseren.

Vind jij het belangrijk dat de beeldende kunst in Enschede een goed platform heeft en denk je dat je daaraan zou kunnen bijdragen, stuur ons dan een mailtje met informatie over jezelf. Wat doe je, wat is je relatie met de beeldende kunst, hoe zit het met je netwerk?

De tijdsbesteding voor de functie wisselt per week, we vergaderen ongeveer 1 keer in de drie weken, hebben regelmatig tussentijds overleg per mail/app/telefoon en als we iets organiseren kost het je een dagdeel of hele dag. Voor de functie is een vrijwilligersvergoeding beschikbaar.

Reacties voor 10 november sturen naar: info@kunstnonstop.nl 

Oproep