3 oktober: Info-avond over de kunstagenda op KNS voor kleinere initiatieven en atelierstichtingen

Uitnodiging

infoavond nieuwe website Kunstnonstop 3 oktober 19.30, B93 en verzoek om data.

Goed nieuws! KunstNonStop krijgt een nieuwe website, met een vernieuwde overzichtelijke publieke agenda én een planningsagenda speciaal voor Enschedese initiatieven op het gebied van beeldende kunst om vroegtijdig van elkaars planning op de hoogte te zijn!

De nieuwe website wordt fris en strak en met nóg meer mogelijkheden. Op de nieuwe website werken we samen met Enschede Promotie om onze agenda en de agenda op Uitinenschede.nl nog completer te maken. 

Alle kunstinstellingen in de stad kunnen gebruik gaan maken van een planningsagenda, zodat evenementen en openingen op elkaar afgestemd  kunnen worden en we eventueel met elkaar kunnen samenwerken. Deze planningsagenda zal niet zichtbaar zijn aan de ‘voorkant’ van de website. Alleen ingelogde instellingen kunnen deze agenda inzien en er hun activiteiten over een langere termijn vast in aankondigen. Op deze manier kunnen we in de toekomst bijvoorbeeld voorkomen dat we openingen op precies hetzelfde tijdstip plannen.

Je bent van harte uitgenodigd voor de informatie-avond over de nieuwe agenda op donderdag 3 oktober om 19.30 uur bij B93 (Hoge Bothofstraat 166). Tijdens deze avond leggen we uit hoe de nieuwe agenda werkt, hoe je kunt inloggen en de agenda kunt vullen en gebruiken. Ook willen we je graag laten zien hoe het nieuwe platform eruit komt te zien

We vinden het fijn om van je te horen of je erbij kunt zijn, zodat we weten met hoeveel mensen we rekening kunnen houden.

Belangrijk! We ontvangen graag de volgende informatie:

  • Binnenkort ontvangt jouw instelling een activeringslink van ons voor je account op KunstNonStop waarmee je je agenda kunt beheren. We horen graag naar wie we binnen jouw instelling deze link mogen sturen!
  • Net als op de oude website komt er op de nieuwe website weer een overzicht met alle expositieplekken, instellingen en ateliergebouwen in de stad. Veel informatie op de oude website is verouderd, dus we ontvangen graag van jullie een tekst, minimaal 1 afbeelding, contactgegevens en openingstijden. We kunnen ook eventueel filmpjes  op je pagina plaatsen.

We hopen dat jullie straks net zo enthousiast zijn over de nieuwe site als wij. KunstNonStop wordt een platform voor en door kunstenaars, kunstliefhebbers en kunstinstellingen!

Met vriendelijke groet, Judith Schepers en Danielle Spoelman

Werkgroep KNS

Oproep