1 t/m 9 juni: Promoot jezelf tijdens de WAK!

De week van de amateurkunst: ook voor professionals!

Van 1 t/m 9 juni 2019 vindt in Enschede voor de negende keer de WAK plaats: de Week van de Amateurkunst. Dit evenement biedt een podium en ondersteuning voor mensen die in hun vrije tijd met zang, dans, schilderen, theater, muziek, fotografie etc. bezig zijn. Ook als professioneel beeldend kunstenaar kan je de WAK gebruiken!  

De WAK is een evenement dat in heel Enschede plaatsvindt. Bij de vorige editie deden ruim 80 groepen mee die samen voor meer dan 120 activiteiten zorgden bij meer dan 35 locaties verspreid over de hele stad. Denk bijvoorbeeld aan het Wilminktheater, cafés, de bibliotheek en winkelcentrum de Klanderij.

Als je als professioneel beeldend kunstenaar (wel eens) workshops geeft, kan je de WAK ook aangrijpen als promotiemoment. Denk bijvoorbeeld aan een proefles, of een expositie van jouw cursisten. Je kan ook jullie krachten bundelen en bijvoorbeeld een workshopdag organiseren van alle kunstenaars van een ateliergebouw samen, of een soort strippenkaart waarmee geïnteresseerden bij een aantal verschillende kunstenaars proeflessen kunnen volgen. Of en hoeveel de bijdrage is die je voor deze workshops/lessen vraagt, is aan jezelf om te bepalen.   

Wil je meedoen, of heb je hier vragen over? Stuur dan zo snel mogelijk een mail naar info@wakenschede.nl.

Meer informatie over de WAK vind je op www.wakenschede.nl

Contact:

Jacintha Blom, Cultuurcoach Enschede

info@wakenschede.nl, 06-10539476

Oproep