Aanleverspecificaties

Nieuwsitem

We vermelden jouw expositie, lezing, festival of ander event graag in het nieuwsoverzicht op de KNS website en nieuwsbrief. Wanneer je je item aanlevert, vermeld dan de volgende gegevens in en e-mail aan info@kunstnonstop.nl:

Start en einddatum, titel, naam(en) deelne- mers/organisatie, een korte toelichting over de inhoud van het event, informatie over de opening/finissage (indien van toepassing), locatie en openingstijden en 1 afbeelding van minimaal 600 pixels breed - max 1000 pixels breed (bijvoorkeur als .jpg)

Let op: stuur de tekst in als tekstbestand. Dat wil zeggen los in de mail of in een .docx of pdf-bestand in de bijlage. Tekst in een afbeelding (zoals een jpg-flyer) kunnen we niet verwerken.


Workshop

Ook jouw workshop vermelden we graag. Vermeld de volgende gegevens in en e-mail aan info@kunstnonstop.nl:

Datum/data, titel, een korte uitleg over de inhoud van de workshop, locatie en tijden, prijsinformatie, contactgegevens/aanmeldge- gevens en 1 afbeelding van minimaal 600 pix- els breed - max 1000 pixels breed (bijvoorkeur als .jpg)

Let op: stuur de tekst in als tekstbestand. Dat wil zeggen los in de mail of in een .docx of pdf-bestand in de bijlage. Tekst in een afbeelding (zoals een jpg-flyer) kunnen we niet verwerken.


Kunstenaarspagina

KNS biedt graag een zo volledig mogelijk overzicht van professionele kunstenaars in Enschede. Voldoe je aan de voorwaarden en wil je graag in het overzicht opgenomen worden? Meld je dan aan en vermeld de volgende zaken: naam, adres/atelieradres (optioneel - alleen vermelden indien je deze informatie gepubliceerd wil hebben), e-mailadres, websiteadres (indien beschikbaar), een korte toelichting op je werk en maximaal zes afbeeldingen van minimaal 600 pixels breed - max 1000 pixels breed (bijvoorkeur als .jpg).
Tip: Geef je foto's  een unieke naam, bv 'eigennaam+datum expo.jpg' 

Vermeld in de begeleidende e-mail aanvullende informatie over je achtergrond als kunstenaar zoals informatie over je opleiding en/of exposities.

Voorwaarden
1. De kunstenaar moet de intentie hebben zijn/haar levensonderhoud uit kunst te halen;
2. De kunstenaar moet professioneel werkzaam zijn als beeldende kunstenaar en het kunstenaarschap als hoofdberoep hebben, hetgeen onder meer kan blijken uit: de kunstenaar is in het bezit van een afgeronde kunstvakopleiding of vergelijkbare opleiding, en/of regelmatige deelname aan exposities bij gerenommeerde tentoonstellingsruimtes, en/of voldoende hits op Google op de naam van de kunste- naar hebben, en/of voldoende productiviteit, en/of het werk moet een ontwikkeling laten zien.


We kijken uit naar jouw inzending!

info@kunstnonstop.nl

Oproep