12 oktober: Museumnacht Enschede

Ben jij een nachtbraker, nachtvlinder of nachtkijker? Ontdek de geheimen van verschillende culturele instellingen in Enschede tijdens de eerste Museumnacht Enschede op 12 oktober 2019.

Op verschillende locaties in Enschede openen cultuurinstellingen hun deuren voor een nachtelijk avontuur. Ontdek binnen een uitgestrekt universum van kunst, muziek, workshops, film, theater, dj´s en speciale rondleidingen. Waag een dansje tussen de meesterwerken en lounge na met een cocktail in je hand tussen de majestueuze muren van de Gobelinzaal in het Rijksmuseum Twenthe tijdens de afterparty.

Scoor nu all-access tickets voor Museumnacht Enschede en laat je tot in de vroege uurtjes verrassen door het buitengewone programma, geïnspireerd op de vaste collecties en tijdelijke tentoonstellingen. De tickets geven je toegang tot alle deelnemende locaties en de afterparty. De afterparty is alleen voor 18 jaar en ouder. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang tot 00:00 uur.

KunstNonStop is ook aanwezig met een sneakpreview van onze nieuwe website. Kun je je nieuwsgierigheid niet meer bedwingen? Kom dan bij ons langs bij Concordia!

Meer info: www.museumnachtenschede.nl

Locaties:
De Museumfabriek
Rijksmuseum Twenthe
Concordia
Theater Sonnevanck Pop-Up
Museum No Hero Pop-Up
Kaliber Kunstenschool Pop-Up
Tubantia
Twentehoes Pop-Up
Tetem
Sickhouse (The Overkill)
AKI
Wilminktheater
Artez Pop-Up
KunstNonStop Pop-Up