23 mei: GOGBOT Café, Tetem

Big Data is watching you

GOGBOT Café is een inspirerende avond met gasten uit de kunst, cultuur, wetenschap en technologie. En het is een onderzoeks- en ontwikkelingstraject in aanloop naar de jaarlijkse festivals GOGBOT en TEC ART.

Het thema van GOGBOT 2019 is Infotech-Biotech. Organisator PLANETART Medialab onderzoekt de urgentie van de groeiende fusie tussen infotechnologie en biotechnologie. Tijdens GOGBOT Café kijken we hoe de razendsnelle groei van Big Data, algoritmes en biometrie van invloed is op de machtsverschuiving van mens naar computer. Kunstenaar Sander Veenhof is één van de sprekers, die avond is er ook gelegenheid om zijn tentoonstelling Be Your Own Robot te bezoeken.

Noteer 23 mei alvast in je agenda! Het volledige programma van GOGBOT Café: Big Data is watching you wordt binnenkort bekend gemaakt.

GOGBOT biedt een platform voor uitdagende kunst, muziek en creatieve techniek en daagt het publiek uit tot een mening, een idee of een andere kijk op de wereld. Het festival – dat dit jaar plaatsvindt van 5 t/m 8 september in Enschede – toont het effect van innovaties op onze maatschappij door de ogen van kunstenaars en artiesten uit de hele wereld.

Locatie: Tetem
Datum: 23/05/2019
Tijd: 19:30 uur (19:00 uur inloop)
Aanmelden is gewenst via receptie@tetem.nl