1 maart tot 1 april: Jeanine Wubbels, Boekhandel Broekhuis

'OVER' olieverfschilderijen, installaties, foto’s

OVER

Jeanine sprokkelt impressies, gedachten, materialen, vormen, beelden. OVER is een verzameling van dat sprokkelwerk, ogenschijnlijk zonder verband bijeen vergaard, maar schijn bedriegt. Wie goed kijkt, ontdekt verbindende elementen en spannende contrasten.
OVER is een weerslag van de reddeloosheid die je kunt voelen als je kijkt naar een wereld waar onschuld wordt vermoord en de zoektocht naar rust en reflectie.
OVER raakt aan de scheuren en rafelranden van het bestaan en aan de reparaties en het herstel daarvan, aan de schoonheid die daarvan het gevolg kan zijn.
OVER plaatst geometrische vormen temidden van de chaos en de woede van het bestaan, die dat beteugelen, die orde scheppen, die aanknopingspunten voor meditatie zijn. Of het gevolg daarvan.
In uminbus requiem quaesisi et nusquam invini nisi in angulo cum libro. (In alles heb ik rust gezocht en heb die nergens gevonden dan alleen in een hoek met een boek.) - Thomas à Kempis

OVER Jeanine Wubbels AKI 1991, diverse solo- en groepsexposities in binnen- en buitenland
Atelier Rozendaal, Stroinksbleekweg 8
www.jeaninewubbels.nl

De expositie zal te bezichtigen zijn van 1 maart tot 1 april 2019. De opening vindt plaats op vrijdagmiddag 1 maart om 16.00 uur en zal worden verricht door schrijver/dichter Ernst Bergboer. U bent van harte uitgenodigd.

Boekhandel Broekhuis
Marktstraat 12, Enschede
winkeltijden zijn openingstijden