6 juli: Bewonersfestival Noord, Tetem

Kunst en ontmoeting

Tetem: Walk-in Brunch > 11.00 - 14.00 uur
In Tetem zijn de workshop dekens knopen en Cozmo programmeren. Je kunt hapjes proeven uit verschillende culturen en ondertussen genieten van het podiumprogramma met Adindans, Forumtheater, de junior stadsdichter
Githe Seegers, en het Shanty & Smartlappenkoor 1 plus 1 is 3. Of onderga een bijzondere ervaring en huur een levend boek uit de living library. Zo spreek je mensen die je normaal niet zo snel zou benaderen.

Kunst
Voor het bewonersfestival is een Augmented Reality kunstwerk gemaakt door Willemijn Calis. Op alle 3 locaties zijn virtuele objecten te ervaren. In de workshops bij Tetem en Beien kun je leren hoe je zelf een augmented reality-object kan maken.ww
11.00 - 11.30 uur demonstratie in Tetem.
11.00 - 17.00 uur workshop in Tetem.
15.00 - 15.30 uur demonstratie op het Deppenveld.
17.00 - 18.30 uur workshop in Beien.   

Beien: Festival > 16.30-19.00 uur
Op het terras van Beien kun je genieten van een optreden van popkoor Liberation, de heerlijke multiculti hapjes van Power Noord en de bijzondere cocktails van Beien Kooklab. Kinderen kunnen binnen creatief aan de slag met Joy kinder- coaching of buiten op het plein zich vermaken met een spel. Vanaf 18.00 uur is er soep met muzikale noten.

Deppenveld: sport, spel en informatief> 14.00 - 17.00 uur
Het Deppenveld biedt een sportief programma met vele springkussens. Op het podium zijn optredens van een koor en van de rapper Mark de Greef met leerlingen van de Bonifatiusschool. Verder is er een mini-bioscoop van Concordia en kraampjes als ‘De Praattafel’. Het gezellige horecaplein is bij de Wielewaal.