5 juli t/m 31 augustus: Zomerexpositie, Bibliotheek

Zomer-expositie schilder en tekengroepen NIVON Enschede


Vrijdag 5 juli om 16.00 uur wordt de zomer-expositie van de schilder en tekengroepen van het NIVON in Enschede geopend. Het is de derde keer dat deze groepen in de bibliotheek exposeren. Tijdens de expositie willen zij niet alleen hun werk laten zien, maar hopen ze ook nieuwe deelnemers te interesseren voor hun cursus.
De expositie is van 5 juli t/m 31 augustus te zien in de Bibliotheek.

NIVON
Bij Nivon Natuurvrienden in de Dotterbloemstraat zijn veel vrijwilligers betrokken die voor en met elkaar activiteiten organiseren. Niet alleen op natuurgebied, zoals met elkaar wandelen en genieten van de mooie natuur rondom Enschede. Er zijn ook andere gezellige en interessante activiteiten en cursussen. Bijvoorbeeld zijn er diverse groepen Tekenen en schilderen, die - waar nodig met behulp van een docent - bezig zijn met diverse materialen en technieken. Net als vorig jaar laten deze groepen weer enkele resultaten van hun werk zien in de Enschedese bibliotheek.

Nivon Natuurvrienden Enschede is te vinden aan de Dotterbloemstraat 120, ingang achter de flats bij bushalte lijn 6. Zie voor meer informatie over al onze activiteiten op onze website nivon-enschede.nl, maar u kunt ook altijd bellen (06-51441149) of mailen: info@nivon-enschede.nl.

Centrale Bieb Enschede
Pijpenstraat 15
www.bibliotheekenschede.nl