15 februari t/m 24 februari: Emmy Zwagers, XPO

Come together in a dream

Met als beginpunt dromen en visies en een interesse in wetenschap, bouwt Emmy een fysieke en persoonlijke relatie op met formele beelden. Door het maken van series en herhalende activiteiten in deze meestal op processen gebaseerde toepassing, gebruikt ze verschillende gereedschappen, materialen en activiteiten: zoals handen, het lichaam, een bezem, olie, spuitverf, haar, papier en polymeer. Uiteindelijk, verlangend naar een gevoel van verbondenheid via haar tweedimensionaal werk en objecten, komen de werken samen in een verfachtige installatie.

Emmy Zwagers (1989, Oosterhout) werkt als multidisciplinaire kunstenaar die momenteel in Den Bosch is gevestigd. Ze studeerde aan AKV St. Joost, Den Bosch en Camberwell College of Arts, Londen, VK. Haar werk werd tentoongesteld op tentoonstellingen zoals a.o. CGP Londen, Londen en Dutch Design Week.

BY WEEKLY is een platform voor het presenteren en cureren van werk van studenten - als een pop-up tentoonstelling, twee keer per maand op verschillende locaties. Dit is de eerste keer dat XPO de expositie host.

Periode: 15/02 - 24/02/2019
Opening: za 16/02 om 17:00 uur
Open: vr./ za./ zo. 12: 00-17: 00
Locatie: Stroinksbleekweg 2, 7523 ZL, Enschede (NL)
Meer informatie: Facebook event
http://www.emmyzwagers.nl
www.xpo.nu
www.areholland.nl