11 oktober t/m 22 november: U-Today Campus-cartoons, Vrijhof

Vanaf donderdag 11 oktober toont Luuk van Ewijk in de kleine expositieruimte van de Vrijhof zijn U-Today Campus-cartoons. Van de overstroomde UniversiteitsBibliotheek tot het nieuwe U Parkhotel en de auto van het Solar Team Twente, het komt allemaal aan bod. En ook de architectuur op de Campus zie je terug in de cartoons, uiteraard met een vette knipoog. De opening in aanwezigheid van Luuk van Ewijk vindt plaats op donderdag 11 oktober 2018 om 16.30 uur. Kijk voor aanvullende informatie op www.utwente.nl/cultuur.

Luuk van Ewijk en U-Today

Om de week presenteert Luuk van Ewijk, medewerker en oud-student van de Universiteit Twente, op de U-Today website "een vers gebakken Campus-cartoon. Een bord vol smakelijke kleuren, op smaak gebracht met een snufje humor, en geserveerd om je onstilbare honger naar uitstelgedrag te stillen", aldus de website.

Alle cartoons voor U-Today gemaakt tot oktober zullen worden getoond in deze expositie. Sommigen zullen op een groter formaat worden afgedrukt en worden later elders op de Campus getoond.

De expositie is te zien van donderdag 11 oktober tot donderdag 22 november 2018
Plaats  : Kleine expositieruimte Vrijhof, Universiteit Twente

De Vrijhof is op werkdagen geopend van 08.00 tot 24.00 uur en in het weekend van 09.00 tot 20.00 uur.

Meer informatie: UTWENTE.NL/CULTUUR