28 november t/m 20 december: AKI takes over, Vrijhof

VRIJHOF CULTUUR PRESENTEERT…

Enschede – Vanaf woensdag 28 november nemen studenten van de AKI de kleine expositieruimte van de Vrijhof over! In deze periode gaan meerdere AKI studenten achter elkaar met een solo presentatie de confrontatie aan met de kleine expositieruimte. De exposanten zijn studenten uit verschillende opleidingsjaren van de AKI opleiding. Meer weten? Kijk dan op www.utwente.nl/cultuur.

AKI takes over

Voor de tweede keer dit jaar zullen studenten van de AKI (Academie van Beeldende Kunsten en Vormgeving) exposeren in de Vrijhof. Elke keer geeft Vrijhof Cultuur deze jonge AKI studenten de mogelijkheid om te laten zien wat er in hun hoofd omgaat en hoe ze dit vertalen naar kunst. Voor een korte periode neemt de AKI de expositie ruimte over! 

De AKI is een kleine niet-competitieve kunstacademie. De academie richt zich op het opleiden van onafhankelijke kunstenaars en ontwerpers die in en tussen verschillende disciplines werken. De schaal en het karakter dragen bij aan vriendschappen, wederzijdse uitwisselingen en samenwerkingen in een context die tijdelijk lijkt, maar een leven lang meegaat. De studie Fine Art aan de AKI bereidt studenten voor op een dynamisch beroep. Door geïndividualiseerde studiebegeleiding en creatieve praktijk worden zij kunstenaars die in staat zijn om verschillende rollen, posities en verantwoordelijkheden op te nemen in kunst en samenleving. 

De expositie is te zien van woensdag 28 november t/m donderdag 20 december

Plaats  : Kleine expositieruimte Vrijhof, Universiteit Twente

De Vrijhof is op werkdagen geopend van 08.00 tot 24.00 uur en in het weekend van 09.00 tot 20.00 uur.