29 juni t/m 8 juli: AKI Finals, Concordia

Overzichtsexpositie met werk van vier afstudeerders van de AKI


Pjotr Stam, Maria Britze, Theresa Hochhard en Alex Subota exposeren hun eindexamenwerk in Expo 1 en 2 bij Concordia. De andere afstudeerders presenteren hun werk bij de AKI, Hulsmaatstraat 35. Een mooie wandeling van Roombeek naar de binnenstad van Enschede.

Een bezoek aan deze expo is, naast een feest, een must voor wie op de hoogte wil zijn van wat de nieuwste generatie kunstenaars en designers beweegt. De feestelijke opening van de expositie is vrijdag 29 juni om 16.00 uur in het gebouw van de AKI en gaat vanaf daar naar Concordia, waar om 19.15 uur de opening plaats vindt door Marc Boumeester.

Dit is ook de dag waarop - vers van de pers - de eindexamencatalogus 2018 met werk van alle afstudeerders, wordt gepresenteerd.

De AKI is de kleinste kunstacademie van Nederland en hecht groot belang aan autonomie en zelfstandig werken. Enschede is de perfecte basis voor de academie; niet te groot of te luid, maar met precies het juiste klimaat voor geconcentreerd en geïnspireerd creatief werken.

Op zaterdag 7 juli wordt er een optreden verzorgd door ActoDisko Live en op zondag 8 juli door Sloty.

www.concordia.nl
aki.artez.nl