2 juni t/m 28 juni: DUO EXPO, Vrijhof

VRIJHOF CULTUUR PRESENTEERT… DUO EXPO tijdens de Week van de Amateurkunst

 

Enschede – Vrijhof Cultuur presenteert elke maand nieuwe kunst exposities in de Vrijhof op de Campus van de Universiteit Twente. Uitgangspunt hierbij is om exposities te maken met jonge professionele kunstenaars uit de regio. Tijdens de Week van de Amateurkunst (WAK) krijgen studenten en medewerkers voorrang. Dit jaar is de eer aan fotovereniging FOTON en een aantal studenten Industrial Design.

De opening in aanwezigheid van de exposanten vindt plaats op donderdag 7 juni om 16.30 uur. Kijk voor meer informatie op www.utwente.nl/cultuur.

 

FOTON

Amateurfotografenvereniging Drienerlo Foton toont haar creativiteit met een tweede tentoonstelling dit seizoen op de Universiteit Twente. Dit keer is het thema: culturele studenten verenigingen aan de Universiteit Twente.

In deze tentoonstelling laten de leden van Foton ons foto's zien die gemaakt zijn in samenwerking met de culturele verenigingen van de Universiteit Twente. Samen hebben ze vastgelegd wat er zoal gebeurd bij een bijeenkomst van zo’n vereniging.

Op de website van Foton kun je zelf lezen wat ze zeggen over hun fotoclub: "Deelnemen aan Foton is de eerste stap in het verbeteren van je fotografie- en ontwerpvaardigheden. Je hebt zeker geen hele mooie camera nodig, je smartphone is ook in staat om foto's te maken toch? ”

           

 Industrial Design

Voor het eerst in de Vrijhof in 2013 en nu al weer voor de zesde keer te zien: ExhibID (voorheen expositIO) , een tentoonstelling met autonoom werk van studenten van de afdeling Industrieel Ontwerpen (IO) aan de Universiteit Twente.

Omdat een creatief brein nodig is voor het IO-programma, hebben veel studenten affiniteit met kunst. Je krijgt een verscheidenheid aan verschillende media, materialen, onderwerpen en vormen te zien. Net zo divers als de IO-studenten!

 

De expositie is te zien van zaterdag 2 – donderdag 28 juni 2018

Plaats  : Expositieruimtes Vrijhof, Universiteit Twente. De Vrijhof is op werkdagen geopend van 08.00 tot 24.00 uur en in het weekend van 09.00 tot 20.00 uur.