9 januari: Dromen Makers: talks en nieuwjaarsborrel, Tetem

Tetem start het nieuwe jaar met een inspirerende avond georganiseerd in samenwerking met STAR/T met aansluitend de nieuwjaarsborrel.


STAR/T is een initiatief van de Universiteit Twente en Mindt, in samenwerking met de ROZ Groep, TIB-advies en Delitelabs. Het is een inclusieve community die ondersteuning biedt aan vluchtelingen met een verblijfsstatus om hun persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen en hun eigen bedrijf in Nederland te starten. Momenteel zijn 20 deelnemers bezig om hun droom te realiseren. Van ondernemers die een succesvol bedrijf hebben verloren en hier een nieuwe start willen maken, tot jonge ondernemers die met een eigen bedrijf iets willen betekenen voor de maatschappij.

In het kader van Tetem’s programmalijn Living together with strangers staat het event op 9 januari in het teken van het delen van ervaringen en projecten en het creëren van nieuwe ontmoetingen. Welke uitdagingen brengt het opstarten van een eigen onderneming in een ander land? Welke valkuilen en kansen komen deze dromen makers tegen? En welke ondersteuning kan een stad bieden om ondernemers met een migratieachtergrond hun droom te helpen waarmaken?

Tijdens deze avond delen een aantal STAR/T ondernemers hun verhaal in gesprekken met vertegenwoordigers uit het culturele veld, onderwijs en bedrijfsleven. Het publiek krijgt ook een kans om vragen te stellen.

Na afloop gaan we toasten op nieuwe ontmoetingen en kansen in het nieuwe jaar!

Aanmelden is gewenst via receptie@tetem.nl
9 januari 19.30-21.00 uur

Info over alle deelnemers volgt in het nieuwe jaar.

www.tetem.nl