24 februari t/m 4 maart Kinderworkshopweek bij Concordia

Kunstzinnige voorjaarsvakantie bij  kinderexpositie 'Speel je mee?'

Bij Concordia worden in de voorjaarsvakantie diverser leuke kinderworkshops gegeven:

Workshop 'Van koekeloer naar kunstenaar'

Kijken naar kunst; hoe doe je dat eigenlijk? Samen met de KinderBeeldbinder (kunstenaar en tekenaar Danielle Spoelman) ga je dat onderzoeken. Aan de hand van leuke, gekke, grappige en soms ook wel een beetje moeilijke vragen kom je meer te weten over de kunst in de expositie. En daarna ga je tekenen als een kunstenaar, vanuit jezelf, jouw eigen verhaal verbeelden. Vanaf 7 jaar.

Workshop 'Striptrip'

Spelen is zo leuk omdat je je eigen regels maakt. In deze workshop ga je aan de slag met je eigen strip. Maar niet zomaar een strip! Deze zal volgens bepaalde spelregels gemaakt moeten worden, waardoor het nét een beetje spannender wordt… Vanaf 8 jaar.

Inloop workshop '3D landschap'

Spelen is zo leuk omdat je je eigen regels maakt. In deze workshop ga je van zelf meegenomen restjes stof en papier een groot 3D landschap maken. Dit onder leiding van de kunstenaars Marie Janin en Hanan Klei die ook vertegenwoordigd zijn in de expo Speel je mee?

De workshop is doorlopend, dus je kan ieder moment aanschuiven. Deelname is gratis (je vrijwillige bijdrage is welkom in één van de Pay What You Want-boxen). Door Marie Janin en Hannan

Workshop 'Het raadsel van...'

Deze theaterworkshop gaat door bij minimaal vier aanmeldingen

Acteren is ook spelen. Je speelt dat je iemand anders bent. In deze theaterworkshop ben je onderdeel van een spel. Een spel vol spannende avonturen waarin je rent, klimt, springt en tijgert. En dan is er ook nog dat geheimzinnige raadsel. Kun jij het oplossen? Vanaf 7 jaar. 

Na de workshops kun je ook nog het levensgrote bordspel van de expositie zelf volgen om de kunstwerken van dichtbij mee te maken.

Data, tijden en reserveren vind je op de site van Concordia