10 t/m 11 februari: Verkoop werk Luuk van Binsbergen, Cromhoffsbleekweg

Onlangs kregen ruim 20 kunstenaars te horen dat zij hun ateliers in de grote loods  aan de Cromhoffsbleekweg 75 in Enschede, moeten verlaten.

Hoewel de gemeente de huurders een nieuw pand heeft aangeboden, grijpen sommigen waaronder beeldhouwer/wood sculptor Luuk van Binsbergen, deze verandering aan om zich opnieuw op hun toekomst te beraden. Voor hen is de gedwongen verhuizing de aanzet tot een nieuw hoofdstuk in hun kunstzinnige ontwikkeling, een nieuwe fase, een frisse start.

Van Binsbergen (*1987) had het geluk om na vier jaar AKI-kunstacademie vrijwel meteen aan de slag te kunnen in een atelier aan de Cromhoffsbleekweg. Hij heeft er ruim 5 jaar met heel veel hout en plezier gewerkt.

Na ruim 60 exposities door het hele land en tientallen sculpturen te hebben gemaakt, wordt het voor Van Binsbergen tijd om op een nieuwe plek, een nieuwe uitdaging aan te gaan. In Nederland of daarbuiten. Zo'n nieuwe plek gunt hij ook zijn sculpturen die  tussen 2012 en 2017 ontstonden.

Om ervoor te zorgen dat zijn beelden daadwerkelijk een nieuw tehuis krijgen, organiseert Van Binsbergen een grootse verkoop-tentoonstelling in het weekeinde van

10 en 11 februari 2018
tussen 11:00 en 18:00 uur

in het atelier aan de

Cromhoffsbleekweg nummer 75

Iedereen welkom!


Niet in de gelegenheid te komen? Bel 0645268118

Of mail: info@luukvanbinsbergen.nl

Kijk ook: www.luukvanbinsbergen.nl