14 december: Just Passing Through - 10 jarig jubileum ARE, XPO

Artist Residencies Enschede (A.R.E.) viert zijn tienjarig jubileum.


We herdenken deze bijzondere gelegenheid met twee tentoonstellingen en een boekenlancering in december, Just Passing Through, Artist Residencies Enschede: een retrospectief van tien jaar.

Het boek is een prachtig document van de meer dan 80 kunstenaars die aan ons artist-in-residence programma, gefaciliteerd door de stad Enschede, hebben deelgenomen. Het belicht tevens ook ons uitwisselingsproject met Dalian, onze zusterstad in China. We hebben het werk en de verhalen van deelnemende kunstenaars vastgelegd in ons jubileumboek en twee tentoonstellingen.

We nodigen je uit om aanwezig te zijn bij de boekpresentatie en tentoonstelling 'Just Passing Through' op 14 december van 16:00-19:00 uur bij XPO in Enschede. Na afloop gaan we bij kunstenaarsinitiatief B93 door met het feest, waar we tijdens de maandelijkse Carte Blanche digitale prints van werken van de kunstenaars van A.R.E. zullen tentoonstellen.

Tentoonstelling, jubileumboek lancering en afterparty
Datum: 14-12-2018 16:00-19:00
Locatie: XPO, Stroinksbleekweg 2, 7523 ZL Enschede
Afterparty: Bij B93 - Hoge Bothofstraat 166, 7511 ZE, Enschede

Ook nu te zien t/m 20 december: de expositie 'Extraterritorial Realm – The second texture' van ARE kunstenaar Chen Yu-Jung in de Vrijhof.

www.areholland.com