8 april t/m 12 mei: Fotovakschool Graduates 2017, Objectief

Fotogalerie Objektief nodigt u uit voor de tentoonstelling van het werk van zes fotografen die in 2017 afstudeerden aan de Fotovakschool. De opening van de expositie is op zondag 8 april 2018 om 16:00 uur en wordt verricht door Fotogalerie Objektief. De expositie is te bezichtigen van 11 april t/m 12 mei 2018.

Boy Surminski    

Zijn portretten blinken uit in een bijzonder gevoel van contact tussen de geportretteerde en de fotograaf. Niet alleen de keuze van de personages maar mede het gebruik van passende belichting maakt dat het intrigerende portretten worden.
Chantal van Kollenburg


Een maatschappelijk actueel onderwerp zodanig in beeld brengen dat wegkijken niet meer mogelijk is. De ouder wordende mens wordt geconfronteerd met ziektes als Alzheimer en thuiszorg. Deze serie laat de kleine angstige wereld en de onmacht van de geportretteerde zien.

Edwin Hunter

Doorleefde portretten van veteranen van diverse onderdelen van de Nederlandse Krijgsmacht. Kenmerken als gezichtsuitdrukkingen, fysieke oorlogsgevolgen, trots en prestaties maken deze serie tot een indrukwekkend geheel.

Elisa Hartog

Stilte, maar toch zoveel te vertellen. Prachtige weergave in beeld en taal, waardoor de toeschouwer zelf de stilte kan ervaren. Hiermee geeft ze op integere wijze invulling aan de innerlijke problematiek van dove- en slechthorende mensen.

Ursula van de Bunte

Een grote verscheidenheid aan stijl, beeldtaal en humor. Door haar onconventionele kijk op stillevens en oude meesters, het gebruik van kunststof attributen en interpretatie van de wereld maakt ze bijzonder werk.

Petra Versteeg

Intense blikken, strak aangesneden close-up portretten van ouderen in de herfst van hun leven.

INFORMATIE
openingstijden: woensdag t/m zaterdag van 12:30 tot 17:00
Walstraat 33 | 7511 GE  Enschede | T 053 4322507
www.fotogalerie-objektief.nl