25 november: Inspiratiemiddag, Concordia

‘Hoe kies ik een schilderij boven mijn bank?’

Inspiratiemiddag bij Concordia’s kunstuitleen 

Concordia organiseert op 25 november een inspiratiemiddag bij de Kunstuitleen. Interieurstyliste Pauline Berkhout geeft dan een stoomcursus ‘Hoe kies ik een schilderij’. Ook vertelt kunstenaar Nancy de Graaf over haar schilderijen, die sinds kort in de collectie van Concordia zijn opgenomen. Deze inspiratiemiddag start om 14 uur aan de Langestraat 56 en is gratis toegankelijk.

De stoomcursus Hoe kies ik een schilderij biedt echte eye-openers: hoe kies je een kunstwerk voor thuis, wat past bij jou en bij je interieur, waar moet je op letten en wat moet je vooral niet doen. Aan de hand van een aantal woonkamers en de schilderijen uit de collectie van Concordia laat interieurstyliste Pauline Berkhout zien hoe kunst een onderdeel kan zijn van een interieur.

Concordia heeft ruim veertig nieuwe kunstwerken in de collectie van de Kunstuitleen. Een van de nieuwe kunstenaars is Nancy de Graaf. Tijdens haar artist talk op 25 november vertelt zij over haar schilderijen en haar werkwijze. 

Expositie Kunst & koffie

Deze inspiratiemiddag organiseert Concordia naar aanleiding van de expositie Kunst & Koffie, waar oude en nieuwe werken uit Concordia’s Kunstuitleen te zien zijn. De expositie is te zien tot en met 3 december 2017.

25 november, 14.00 – 17.00 uur, Langestraat 56