28 april t/m 24 mei: expo, stadskamer en atelier, Heartgallery Hengelo

Caroline Ockenburg, Jozef de Bot en korte expo 'De stad als inspiratie'

Hengelo, de stad als inspiratie 28-4 t/m 12-5

De stad als inspirerende plek. Dat is het thema van deze korte tentoonstelling waarmee HeArtGallery een beeld schets van hoe kunstenaars naar onze stad keken en kijken. Er is werk te zien van o.a. Maarten van Aken (foto), René Domburg en Jozef de Bot, die zijn atelier tijdelijk verplaatst naar HeArtGallery. Maar ook historisch werk van o.a. Boersma, Lamm en van de Leest uit de collectie van Museum Hengelo. 

Caroline van Ockenburg 28-04 t/m 24-05 in de Stadskamer

Vanaf Haar beelden krijgen vorm vanuit haar persoonlijke beleving. Mensen en hun omgeving, binnenzijden en buitenkanten intrigeren Caroline.
Ze werkt vanuit het experiment, speelt met vormen en combineer verschillende materialen. Zachte materialen als klei, was en wol combineert ze met steen, hout en brons. Daarmee geeft zij de beelden body.
Haar authentieke stijl laat zien dat stoer en kwetsbaar een unieke boeiende combinatie is. Vanaf 28 april t/m 24 mei te zien in de Stadskamer.

Atelier Jozef de Bot in HeArtGallery 28-4 t/m 12-5donderdag 25 april 2019

Tijdens de tentoonstelling Hengelo, de stad als inspiratie verplaatst Jozef de Bot zijn atelier naar HeartGallery. Hij nodigt je van harte uit om ook in HeArtGallery te komen tekenen met de stad als inspiratie.
Jozef de Bot is in HeArtGallery aan het werk van 13.00 t/m 17.00 uur op:  donderdag 2 mei vrijdag 3 mei donderdag 9 mei vrijdag 10 mei zaterdag 11 mei zondag 12 mei.
Je mag ook je eigen tekening meenemen en misschien hebben we nog een plekje in de tentoonstelling over.