22 december: Finissage ‘Home for all' & Eindejaarsborrel, Stork paviljoen, Hengelo

Aanstaande zaterdag 22 december is om 16:00 de finissage van de expositie ‘Home for all’, de tentoonstelling van omgevings-kunstenaar Arpad Szombathelyi. Hiermee sluiten wij het openingsjaar van het Stork paviljoen feestelijk af onder het genot van glühwein, chocomelk, oliebollen en een kampvuur.

Alle belangstellenden heten wij van harte welkom!!

Terugblik 2018, vooruitblik 2019

Stichting Kunst Boven Het Maaiveld laat de expositieruimte gelijktijdig een sociale ontmoetingsplek zijn. De thematiek van de kunst vraagt om een reactie wat automatisch een gesprek, mening of maatschappelijk debat op gang brengt. Dit kan enerzijds vormgegeven worden in een tentoonstelling anderzijds in een lezing. Het genereren van een educatief aanbod maakt de doelstelling compleet.

Het jaar 2018 stond in het teken van de transformatie ‘van PET naar STORK paviljoen’. Het transport van het object van 6 x 30 meter in zijn geheel was een spectaculair event. Vervolgens is het paviljoen op een dusdanige manier aangepast dat deze goed tot zijn recht komt op de nieuwe locatie. De officiële opening was op de ‘open monumentendag’ op 8 september. De opening stond in het teken van 150 jaar STORK, aangevuld met een tentoonstelling over monumenten van verschillende aard. Het transport en proces tot en met de opening is fraai in beeld gebracht middels een documentaire en wordt vertoond op 22 december.
 
Naast het spectaculaire transport en twee tentoonstellingen, zijn er ook events en vergaderingen geweest zoals de ‘kick off’’, de ‘nacht van de nacht’ en de ‘turboproat’. Op dit moment zijn wij druk doende met de programmering voor 2019; hierover binnenkort meer. Het jaar 2018 was een dynamisch jaar wat wij graag op een gepaste manier willen afsluiten en tegelijkertijd met jullie willen vooruitblikken op 2019.

LOCATIE
stork paviljoen
lansinkesweg 1
7553 ae hengelo
www.storkpaviljoen.nl
 
FINISSAGE
zaterdag 22 december / 16:00 uur

OPENINGSTIJDEN
woensdag t/m zaterdag / 13:00 u. – 17:00 u.