1 april t/m 28 mei: Elsa Snijder, Borne

Beweging - Elsa Snijder in het Koetshuis in Borne.


De Bornse kunstenares Elsa Snijder (www.elsasnijder.com) verbeeldt met foto’s  en poëtische teksten begrippen die ieder mens bezighoudt: tijd, beweging en verandering. Tijdens de opening is er tevens een audiopresentatie. De expositie is dagelijks vrij te bezichtigen door de glazen deuren van het Koetshuisje.

In 2008 voltooide Snijder de kunstopleiding aan de AKI te Enschede. Inspiratiebronnen zijn o.a. haar directe omgeving en gebeurtenissen in het dagelijks leven.
In haar atelier aan de Herengracht 24 te Almelo houdt zij zich bezig met foto’s, teksten en schilderijen.
Zij werkt met thema’s als: de schoonheid van het alledaagse, de tijd, stilte, de natuur, spelen met voorwerpen, samen leven met anderen.                                                                                                                                                                       Door het gebruik van niet voor de hand liggende gezichtspunten en toepassingen, ontstaan er vervreemdende beelden, ontstaat er een nieuwe werkelijkheid.                                                                                               


‘KUNST in het Koetshuis’ is een Borns kunstenaarsinitiatief en bestaat uit Jaap Besteman, Udona Boerema, Remco Dikken, Carel Harberink, Mirian Jacobs, Heleen Redderhof, Dini Selfhout en Jet van der Tol. Zij organiseren exposities met gevarieerd werk van professionele beeldend kunstenaars uit de regio in het Koetshuis links naast het Kulturhus in Borne.  Daarnaast treden zij als groep naar buiten in diverse kunstprojecten.

Openingstijden: Overdag en ’s avonds zichtbaar via de glazen pui.

Adres: Marktstraat 23, Borne.
FB: Koetshuis Borne.